Nisip de modelat Mad Mattr rosu
Promo Nisip de modelat Mad Mattr rosu

Toate produsele Waba Fun au anumite calitati unice, deosebite, care nu pot fi regasite în nici un alt produs similar de pe piata. Atât nisipul kinetic, cât si Bubber-ul, si acum Mad Mattr-ul, se disting prin urmatoarele caracteristici: nu se usuca niciodata, nu lipesc si nu murdaresc, nu pateaza, sunt usor de curatat, sunt usor de modelat, pot fi folosite si refolosite pentru o perioada nelimitata de timp, nu sunt toxice, nu contin gluten si alergeni.

Mad Mattr aduce un element de o noutate alsoluta în jocul liber, nedirectionat. Nu mumai ca acest tip de nisip kinetic curge si se modeleaza, dar se si întinde si lasa copiii sa realizeze constructii de neimaginat pâna acum. Se poate framânta, roti, întinde, curge dar ramâne în acelasi timp compact, se taie în forme exacte, este moale si pufos, este fin la atingere, poate fi modelat pâna la cele mai fine detalii, ramâne compact în forme.

Produsul este ambalat în punga din plastic tare, resigilabila ce poate fi folosita ulterior pentru pastrare si depozitare.

Produs de WABA FUN AB , Suedia.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Nisip de modelat Mad Mattr rosu

Comanda si prin telefon la:

0740 149 361 sau 0722 537 758

 

  • 85,00 Lei
  • 55,00 Lei

Livrare gratuita

Transport gratuit prin curier la comenzi mai mari de 300 lei.

Etichete: nisip kinetic, material modelat