Bubber
Pentru a va oferi servicii mai bune, magazinul online casutacujucarii.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate si utilizare cookie-uri .

Bubber

Bubber

Este pentru piticul tău o metodă de joacă distractivă și liniștitoare, stimulându-i în același timp imaginația și creativitatea.

Bubber este cel mai inovativ material de modelat, ușor aerat, cu propietăți deosebite.

Produs natural pe bază de nisip, acest produs, câștigător al multor premii, nu se usucă niciodată și poate fi ușor modelat în cele mai variate forme.

Este potrivit și pentru vremea ploiasă sau rece de afară, când trebuie să găsești o preocupare copilului în casă. Îi va asigura ore întregi de distracție iar tu poți sta liniștit(a), căci Bubber nu rămâne pe mâini și se strânge foarte ușor.
 
Iar dacă vrei să te distrezi și tu cu el, puteți să vă jucați împreună. Și pentru adulți este la fel de distractiv. Și mai este și terapeutic - îți calmează mintea. Unde mai pui timpul de calitate pe care o să-ți dai seama ca l-ai petrecut impreună cu copilul tău!
Este un produs extraordinar pentru gradinite!
 
Daca iti faci probleme ca puiul tau ar putea înghiți din greșeală, poți să stai din nou liniștit(ă): Bubber nu are gluten, nu are caseină și nici alți alergeni. Nu reține praful și nu conține compuși chimici.
 
Este disponibil la cutie de 1,2 kg sau la cutie de 200 g, în oricare din culorile: roșu, galben, albastru, verde, alb, violet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nu sunt produse în această categorie.