Planseta HEXAGONALA - tepuse ciuperci MAXI STICKS
Planseta HEXAGONALA - tepuse ciuperci MAXI STICKS

Planseta HEXAGONALA - tepuse ciuperci MAXI STICKS

Produsul Planseta HEXAGONALA - tepuse ciuperci MAXI STICKS contine o planseta in forma haxagonala pentru Tepuse Hama Maxi Sticks

 

Tepusele ciuperci Hama Maxi Sticks sunt ultima aparitie din gama Hama de pe linia de produse educationale si de dezvoltare a abilitatilor motrice pentru copiii mai mici. Aceasta serie a fost introdusa dupa un studiu atent si este doar inceputul unei serii complete de produse pentru distractia si construirea abilitatilor copiilor mai mici.

Tepusele au fost realizate in asa fel incat este foarte usor pentru copiii mici sa le manuiasca: usor de montat si usor de demontat datorita design-ului special. Sunt intotdeauna usor de indepartat, asa cum se vede si in imaginea de mai jos:

De remarcat, de asemenea, calitatea si finisajele plansetelor de lucru, care sunt aproape imposibil de spart si sunt prevazute cu suporturi dedesubt pentru a fi usor de jucat cu ele chiar si de catre copiii foarte mici.

Tepuse ciuperci HAMA MAXI STICKS se pot gasi in urmatoarele culori: alb, galben, rosu, albastru, verde, negru, verde neon, portocaliu neon si roz.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Planseta HEXAGONALA - tepuse ciuperci MAXI STICKS

Comanda si prin telefon la:

0740 149 361 sau 0722 537 758

 

  • 13,00 Lei

Livrare gratuita

Transport gratuit prin curier la comenzi mai mari de 300 lei.

Etichete: planseta hexagonala tepuse ciuperci maxi