Carticele pentru bebelusi
Pentru a va oferi servicii mai bune, magazinul online casutacujucarii.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate si utilizare cookie-uri .

Carticele pentru bebelusi

Publicat de Daniela 20.01.2018 0 Comentariu Tipsuri - jocuri si jucarii,

”Prin ochi de bebe” este un concept nou, o serie de cărți concepute special pentru ca ochii bebelușilor să cunoască mai ușor lumea noastră. Un concept unic de relaționare în familiile în care apar bebelușii, seria de cărți dedicată bebelușilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 12 luni este acum disponibilă și în România.

Carțile fac parte din portofoliul Sierra Madre, editură independentă fondată de către Kamil Ziegler, un tătic devotat și iubitor. Dornic de a înțelege și a păși în lumea copiilor lui încă de la naștere și de a contribui la dezvoltarea lor emoțională și cognitivă, Kamil a căutat să înțeleagă universul bebelușilor, citind numeroase studii și cărți.

În acest fel a luat naștere prima carte cu imagini contrastante pentru bebeluși care ne ajută să înțelegem și să privim lumea din perspectiva lor. - o carte dezvoltată în baza unui concept care se bazează pe mai mult de 50 de ani de cercetări științifice.

În Polonia cărțile cu contrast ridicat au ajuns să fie nelipsite de pe lista lucrurilor necesare pentru a fi cumpărate înainte de naștere și un cadou tipic pentru nou-născuți.

 

De ce un astfel de concept?

În primele luni de viață, bebelușii văd imagini în contrast lumină-întuneric (alb-negru). Următoarea culoare pe care o disting este roșul. Abia mai târziu, încep să distingă un pic de galben, verde.

Cercetările demonstrează că sugarii sunt stimulați vizual de imagini cu contrast ridicat, iar stimularea dezvoltării vizuale de la naștere ajută mai mult decât doar vederea, ajută dezvoltarea întregului creier.

Cele mai recente studii continuă să demonstreze că abilitățile vizuale ale sugarilor includ vizibilitatea culorilor pentru contrast înalt – de preferat negru, alb și roșu - și sensibilitate la contrast pentru imaginile care îl conțin.

Este important pentru bebeluș să fie aproape de mama, de tata, să simtă căldura umană. De aceea, cărțile "Prin ochi de bebe" sunt o ocazie minunată de a relaționa cu bebelușul și de a-l ține aproape.

Uneori, adulților le este dificil să relaționeze cu bebelușii în primele luni de viață pentru că aceștia par că nu ințeleg. "Prin ochi de bebe" ne ajută să intrăm mai ușor în legătura cu bebelușul.

Vă invităm așadar să îmbrățișați acest nou concept. Seria “Prin Ochi de Bebe” cuprinde 4 cărti pentru bebeluși:

Melcul – carte cu imagini pe fundal alb

Zmeul – carte cu imagini pe fundal negru

Lingura & Furculița – carte cu mix de imagini alb, negru

      Armonica – carte foldabilă cu mix de imagini alb, negru și roșu

 

Vă așteptăm să ne vizitați aici:

https://www.casutacujucarii.ro/Jucarii-Educative/Carti-pentru-bebelusi

 

 

 

Etichete: Bebelusi

Lasa un Comentariu