Pentru a va oferi servicii mai bune, magazinul online casutacujucarii.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate si utilizare cookie-uri .
Carioca triunghiulara Heutink

Cariocă cu grosime de linie 2.6 mm. Disponibil în 10 buc/set în zece culori.

Producator: Heutink, Olanda

 

Despre Heutink

Peste 100 de ani de experienta educationala

De peste un secol, Heutink a adus maiestrie si calitate materialelor educationale. Afacerea de familie cu sediul in Olanda a fost fondata de Reinier Willem Heutink in 1911. Astazi, a treia generatie, Jessica Heutink si ginerele Henk Fokke, conduc Grupul Heutink ca o afacere multinationala de distributie si productie cu o viziune globala de perspectiva.

Heutink International

In 2007, Grupul Heutink a cumparat compania Nienhuis Montessori, care a fost fondata in 1929. De la inceputul anului 2015 s-a schimbat numele companiei Nienhuis in numele companiei mama Heutink si s-au introdus pe piata 3 noi marci educationale, pe lânga marca Nienhuis Montessori. Astfel, s-au adaugat in portofoliul companiei marcile:

- Educo, materiale educationale pentru copii de la 3-6 ani si

- Jegro, materiale educationale pentru copii de la 6-12 ani

- Heutink Arts & Crafts, care ofera o selectie foarte larga de materiale de arta si mestesuguri de cea mai buna calitate.

Prin adaugarea acestor trei marci in portofoliul Heutink este in prezent furnizorul dvs. de produse pentru scoala, pentru cele mai bune materiale educationale de la 0 la 12 ani, bazat in intregime pe ghidurile si programele educationale nationale si internationale.

 

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Carioca triunghiulara Heutink

  • (0)

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Carioca triunghiulara Heutink

Comanda si prin telefon la:

0740 149 361 sau 0722 537 758

 

  • 5,00 Lei

Livrare gratuita

Transport gratuit prin curier la comenzi mai mari de 300 lei.

Etichete: Carioca triunghiulara