Pentru a va oferi servicii mai bune, magazinul online casutacujucarii.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate si utilizare cookie-uri .

Despre noi

Bine te-am întâlnit!

 

Prin magazinul nostru online, www.casutacujucarii.ro, acționăm ca Distribuitor în România de jocuri și jucării pentru copii de toate vârstele.

 

Noi selectăm pentru tine numai acei producători/furnizori de jucării care produc cele mai “cool”, educative și distractive jocuri și jucării de pe piață, urmărind cu prioritate calitatea şi siguranţa acestora (fabricarea lor la standarde europene).

 

Vei regăsi și jucării de la producători străini, însă obiectivul nostru este să promovăm cât se poate de mult jucăriile fabricate în România, de producători autohtoni și să realizăm cea mai căutată și apreciată platformă a jucăriilor produse în România.

 

Mulțumim pentru vizită și te așteptăm din nou oricând, cu drag!

 

Până la următoarea vizită, te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru și vei primi gratuit, în format pdf, Ghidul "35 de jocuri pentru un timp de calitate cu copilul tău". Urmăreste un preview aici: