Pentru a va oferi servicii mai bune, magazinul online casutacujucarii.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate si utilizare cookie-uri .

Ce aleg - Midi, Maxi sau Mini?

Ce aleg - Midi, Maxi sau Mini?

 

Mărgelele termoadezive Hama sunt mărgele mici, colorate ce pot fi folosite în diferite moduri pentru a realiza modele minunate și chiar adevărate piese de artă.

Mărgelele termoadezive Hama sunt disponibile în trei dimensiuni diferite – Midi, Maxi și Mini – pentru toate vârstele și abilitățile, astfel încât oricine să se poată bucura de ele - copii, tineri, persoane mai în vârstă, femei, bărbați.

Vă puteți folosi de recomandările de vârstă de mai jos ca și ghid, însă ce mărime se potrivește fiecăruia depinde întotdeauna de capacitatea individului.

Vă rugăm să țineți seama de faptul că mărgelele și planșele de lucru de dimensiuni diferite nu sunt compatibile între ele.

 

 

Dacă nu sunteți sigur(ă) de dimensiunea pe care ar trebui să o comandați, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm în luarea deciziei.

 

Hama Midi

Fără îndoială cea mai căutată dimensiune, Hama Midi sunt gama obișnuită și cea mai bine vândută dimensiune. Ele au lungimea și diametrul de 5 mm, cu un diametru interior de 2 mm - aproximativ mărimea unei buburuze. Sunt potrivite vârstei de peste 5 ani, dar sunt deseori dimensiunea preferată și de către copii mai mari, precum și de către adulți, și, dacă ați mai folosit mărgele Hama înainte, aceasta este dimensiunea pe care este cel mai probabil că ați folosit-o.

Dați click aici dacă doriți să cumpărați Hama Midi

 

Hama Maxi

Concepute special pentru pre-școlari, Hama Maxi sunt recomandate pentru vârste cuprinse între trei și cinci ani. Ele au lungimea și diametrul de 10 mm, cu un diametru interior de 5 mm - aproximativ mărimea unghiei degetului mare. Ele reprezintă o piatră de temelie mare pentru a ajuta copiii să devină mai coordonați și, în cele din urmă, să avanseze la utilizarea margelelor Hama Midi.

Dați click aici dacă doriți să cumpărați Hama Maxi

 

Hama Mini

Acestea sunt cele mai mici dimensiuni de mărgele Hama. Pentru utilizarea lor, cei mai mulți folosesc de obicei pensete! Mărgelele Hama Mini au o lungime de 3mm, cu diametrul de 2mm și diametrul interior de 1mm - adică, nici măcar jumătate din dimensiunea unui bob de orez! Acestea sunt concepute pentru vârste de peste 10 ani - dar uneori sunt provocatoare chiar și pentru adulți. Ca urmare a dimensiunilor lor mici, Hama Mini se pretează pentru realizarea unor modele/imagini mai detaliate şi sofisticate.

Dați click aici dacă doriți să cumpărați Hama Mini

 

Recomandat

Mărgelele Hama sunt foarte recomandate pentru persoanele cu nevoi speciale și deficite neurologice.

 

Nu sunt produse în această categorie.