Pentru a va oferi servicii mai bune, magazinul online casutacujucarii.ro utilizeaza fisiere cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu termenii de utilizare si politica de confidentialitate si utilizare cookie-uri .

Politica de confidentialitate

SC SUNTRANCE SRL, prin website-ul sau, www.casutacujucarii.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionare a site-ului şi a ofertelor acestuia.

 

Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe www.casutacujucarii.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.


www.casutacujucarii.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


www.casutacujucarii.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul    www.casutacujucarii.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.


Informaţiile privilegiate fac, în special, obiectul prevederilor aplicabile ale legii române, inclusiv ale articolului 244 şi următoarele din legea nr. 297/2004 privind piata de capital, potrivit cărora utilizarea şi în alte scopuri a informaţiilor (prin obţinerea de profituri pentru sine sau pentru terţi) constituie infracţiune pedepsită de lege. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, în privinţa acestui Site, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sunt administrate, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate.


Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactati pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0740.149.361